Tillsammans Högaborg

Samhällsprojekt

Tillsammans Högaborg

Givetvis fortsätter vi våra projekt under 2021 men nu med ökad fart och kraft. Som enda fotbollsförening i staden, med träning ute i bostadsområden, gör vi något unikt! Vi tar våra fantastiska ledare till barnens hemmaplan och bedriver träning en gång/vecka för alla barn mellan 6-10 år. I Helsingborgs mest föreningssvaga områden kommer vi från mitten av april bedriva träning med välutbildade ledare som har stark koppling till området där de bedriver sin träningsgrupp. Ett medvetet val från föreningen i vår rekrytering av ledare att få någon som kan området, känner barn och vuxna och vet vilka förutsättningar/utmaningar som finns. Vi finns 2021 på följande område:

• Närlunda
  • Rosengården
  • Planteringen
  • Söder

Skolboll

På Söderskolan är vi igång under hela 2021 och bedriver lek/rörelse/träning fyra  timmar varje vecka samt två timmar på Sally Bauers fritidshem.  På skol och fritidstid får barn som vill röra sig och delta i organiserade lekar och bollspel delta i träningen.

Gratis Fotbollsskola

Alla barn som deltar i våra bostadsprojekt får delta gratis i en sommarfotbollsskola under tre dagar. Vi erbjuder då gratis träning, mat och enklare giveaways.  Planerat datum 2021 är 9-11 augusti.