Match tisdag 18/6
2019-06-17 20:59
Hej
Imorgon har vi säsongens sista match, den spelar vi hemma mot IK Wormo kl 18:30. De som spelar är: Adam, Bahaa, Yossef, Armin, William, Lotfi, Benjamin, Zeen, Leo, Jetmir, Fabian och Ali.
Samling på Västergård kl 17:30, medtag matchtröja och dushgrejor. Glöm inte skriva i gästboken om ni kan eller inte.

Nu är träningen slut för säsongen och börjar igen i slutet av juli datum och tider meddelas här på hemsidan. Styrelsen skall ordna nya tränare till oss under sommaruppehållet beroende på att Hafed och Oliver gör ett ej tidsbestämt men välbehövligt uppehåll som tränare och jag vill tillsammans med alla föräldrar och spelare tacka dessa två för allt arbete och tid de lagt ner på att träna våra spelare och alltid varit tillgängliga för oss föräldrar.
Jag kommer att ha kontakt med styrelsen under deras arbete med nya tränare och när något händer kommer jag att lägga ut det på hemsidan

Ha det bra i sommar!

Abu William
Matcher onsdag, torsdag och lördag
2019-06-11 19:57
Hej
Ingen träning på torsdag då vi spelar match.

På onsdag 12/6 spelar vi mot Fortuna FF borta på Rydebäcks IP kl 19:00, de som spelar är: Adam, Armin, Yessin, Youssef, Hassan, William, Lotfi, Benjamin, Leo, Zeen, Bahaa, Emilio, Bahaa och Jetmir,
Samling på Västergård kl 17:30

På torsdag spelar spelar vi hemma mot Furulunds IK kl 18:00. Samma lag som på onsdagen mot Fortuna FF.
Samling på Västergård 17:00 glöm inte duschgrejor och matchtröja.

På lördag spelar vi borta mot Svalöv BK på Svalövs IP, kl 11:00, De som spelar är: Ronny, Ossian, Yessin, Youssef, Hassan, Armin, Mike, Leo, Benjamin, Lotfi, Zeen, Bahaa, William, Fabian, Ihab och Almas.
Samling på Västergård kl 09:30

Skriv i gästboken om ni kan eller inte.

Lycka till!!

.

Ingen träning idag tisdag 11/6. Match på onsdag.
2019-06-11 09:36
Hej
Ingen träning idag tisdag 11/6!

Match mot Fortuna FF borta på onsdag 12/6 kl 19:00 på Rydebäcks IP, de som spelar är: Adam, Armin, Yessin, Yossef, Hassan, William, Lotfi, Benjamin, Leo, Zeen, Bahaa, Emilio, Bahaa och Jetmir,
Samling på Västergård kl 17:30 glöm inte matchtröja och skriva i gästboken..

Lycka till!

Info om Laxacupen i Halmstad
2019-06-09 18:46
Hej
Laxacupen i halmstad spelas med början torsdag den 25/7 och avslutas söndag 28/7. De som anmält att de kommer med på Cupen är: Ihab, Emilio, Benjamin, Bahaa, Hassan, Armin, William, Leo, Lotfi, Yossef, Adam och Zeen.
Jag kan ha glömt någon eller om någon har ändrade planer och vill följa med så skriv i gästboken så går det bra att anmäla sig nu.(Man kan ha blivit av med en bildörr T. ex.)
Klubben har betalt lagavgiften så det är övernattningen som kostar 1400 kr/person där ingår dryck, mat och logi.
De som vill övernattar betalar pengarna med SWISH till mig på tfn nr. 0706 217979, vi vill gärna att alla övernattar det är en del som bygger upp lag och kamrat känslan. De som inte vill övernatta skriver det i gästboken, det skall meddelas och betalas till Laxacupledningen inom någon vecka så betala gärna denna veckan.

Några frågor ring Oliver!

Matcher fredag och lördag
2019-06-06 19:22
Hej
Vi har två matcher denna helg.
Imorgon fredag 7/6 kl 18:00 hemma mot Fortuna FF, de som spelar är: Adam, Ossian, Yessin, Youssef, Hassan, Armin, Mike, Leo, Benjamin, Lotfi, Zeen, Bahaa, William, Fabian, Ihab och Almas.
Samling på Västergård kl 17:00.

Lördag 8/6 kl 11:30 spelar vi borta mot Vejby IF på Vejby IP. De som spelar är : Rony, Armin, Yessin, Youssef, Hassan, William, Lotfi, Benjamin, Leo, Zeen, Bahaa, Emilio, Ihab och Jetmir,
Samling på Västergård kl 10:00.

Glöm inte matchtröja och skriva i gästboken om ni kan komma eller inte.
Duschgrejor tas alltid med till hemma matcher.

Lycka till
Abu William
OBS! Dagens träning är inställd!!!!
2019-06-04 16:12
Hej
Dagens träning tisdag den 4/6.
Är inställd!!

Vi ses på Sveriges Nationaldag, torsdag 6/6 på träningen.

Hem, 04/06 09:53
Hem, 28/05 08:27