Välkommen till HBK P05!
Vi är ett härligt gäng som är födda 2005 och som har mycket roligt tillsammans. Idag är vi cirka 25 killar på träningarna. Vill ni komma och prova hos oss så är ni hjärtligt välkomna. Vi tränar:

Måndagar 17.00 - 18.30 på Harlyckans IP (KG)
Onsdagar 17.30 - 19.00 på Harlyckans IP (KG)
Fredagar 18.30 - 20.00 på Harlyckans IP (KG)
Viktig träning på fredag!
2018-08-15 20:27
Vi tränar på fredag som vanligt 18.30 -20.00 (eventuellt avslutar vi lite tidigare). Viktigt att komma eftersom vi har matcher i helgen och att vi knte får missa sista träning.
Matchen mot BoIS tidigarelagd
2018-08-13 18:56
Vi möter Landskrona BoIS borta redan imorgon. Vi samlas kl.17.00 på klubben. De som spelar är:

Arad, Kristoffer, Qendrim, Bleon, Hadi, Elias, Abel, Leon, Alexander, Mahe, Mohamed och 2 st från P06.

Svara Jens på SMS att ni läst och att ni kommer. Tänk på att det är dusch efter match.
Slutspel i Eskils!
2018-08-05 13:15
Drt blev en morgonmatch mot Frillesås och det är ju inte vår starka sida. Dock var det fler pigga ben än vi vågat hoppas på. Vi är det klart bättre laget men släpper ändå in första målet. Killarna kämpar sig tillbaka och skapar tillräckligt många målcganser för att avgöra. Dock blir det bara kvittering och till slut vinst på den 8e omgången i straffläggningen. Men vinst är en vinst.

1/8-delen i B gick mot ett hungrigt Eskilsminne. Efter lite slarv inledningsvis ligger vi under med 2-0 efter 10 minuter. Dpck får vi press på våra motståndare utan att lyckas få hål på dem. Vi flyttar upp lite spelare högre upp i plan och sätter rejäl press på Eskil.  Vi lyckas dessutom göra 1-2 som tyvärr blir bortdömt. Med 5 matcher i benen och kort manskap i flera av dom så orkar killarna inte hålla uppe pressen och när 3-0 kommer rinner all lust att spela boll av dom. Eskilsminne vinner rättvist med 5-0 och är helt klart det bättre laget.

Vi tränare anser dock att killarna gjort en mer än godkänd cup och det bådar gott inför seriepremiären nästa helg.
Andra dagen också klar!
2018-08-04 19:26
Den andra dagen fortsatte i gårdagens tecken. Spelet hackade idag oxå. vi är fantastiska med boll i första matchen och belönas med 4 mål. Samtidigt är luckorna backåt för stora och vi släpper in 3. Vinst blev det i alla fall mot Qviding och andraplatsen i gruppen säkrad.

I kvalmatchen till A/B-slutspel var vi varnade att våra motståndare var bra. Vi hade ställt in oss på IFK Hessleholm som vi var imponerade av igår. Dom fick stryk av Segeltorp som visade sig vara minst lika bra. Vi står upp bra första 10 minuterna och är väl så bra som dom. Dock åker vi på ett par misstag som leder till baklängesmål. Vi ligger under med 3-0 i paus och förlustsiffrorna skrivs till 6-1.

Matvmch imorgon i Laröd kl 08.00 i B-slutspel. Samling 07.00 på Laröds IP
Första dagen av Eskilscupen avklarad!
2018-08-03 13:51
Efter första dagen har vi en vinst och en förlust med oss i bagaget. Stafsinge IF var för tunga att möta och de hade riktigt snabba anfallare som löpte sönder oss. Killarna ville eller orkade inte riktigt ta fighten i det fysiska spelet, och förlusten skrev med siffrorna 3 - 1.

Andra matchen börjar riktigt bra mot Växjö BK och vi leder med 2 - 0 en bit in i andra. Sedan får de en frispark som Arad gör en fantomräddning på och räddar även retur nummer ett. Tyvärr är Växjö först på retur två också och då fick Arad ge sig. Det blir ytterligare ett mål till Växjö och kvitteringen kom med 4 minuter kvar. I matchens sista anfall kommer vinstmålet till oss och siffrorna skrivs till 3 - 2.

Trots att spelet hackade rejält idag så lever förhoppningarna om A-slutspel i allra högsta grad. Förutsättningarna inför matchen mot Qviding imorgon är följande:

Vinst = Kval till A/B-slutspel
Oavgjort = Kval till A/B-slutspel
Förlust = Kval till C/D-slutspel

Nu har killarna ombetts att gå hem och ta hand om kropparna, ladda batterierna och fylla på med både mat och vätska. Vi hoppas också på att de hamnar hyfsat tidigt i säng. Vi vet att det är festival och då finns alltid risken att det fuskas med förberedelserna.

Vill ni kolla tabellen så följ länken nedan: