Välkommen!
Välkommen till Högaborgs BKs hemsida!

Vill du spela med oss? Klicka då här!

Ledarstaben för A-laget 2019!
2018-10-17 09:05
Kristoffer Schönbeck

Högaborgsstyrelsen har haft febrila dagar för att säkra en ny ledarstab inför säsongen 2019.
Patrik Sundström lämnade besked för några veckor sedan att han drar sig tillbaka efter avslutad säsong.

Omgående sattes diskussioner igång med Kristoffer Schönbeck som under året assisterat Patrik, om att ikläda sig rollen som huvudtränare. I honom får vi en ung (23 år) välutbildad och satsande tränare med stort engagemang. Mycket spännande!

Till sin hjälp har vi åter knutit Hamed Mohabatnia till HBK som assisterande tränare och liksom tidigare kommer Joakim Jörlert att finnas vid deras sida som ledare.

Förutom Patrik har även Peter Dieden meddelat att han inte kommer att fortsätta som lagledare.

Vi tackar de avgående för deras engagemang och ansträngningar och lyckönskar den nya ledarstaben som nu satsar på att återföra laget till div. 2.

Nu när ledarna är på plats kommer vi att försöka få ihop en spelartrupp som direkt kan konkurrera i toppen av trean. Här är det viktigt att säkra de befintliga spelarna i truppen och försöka förstärka på en del positioner.

Tillsammans påbörjar vi nu målmedvetet arbetet med säsongen 2019!
GRATTIS!
2018-10-15 08:07
18 18 0 0 107 - 3 54.
Damlaget var helt överlägset i div. 4 och ovanstående resultatrad talar sitt tydliga språk!
Nya vinnare i HBK-målet!
2018-10-08 08:04

Högaborg gjorde en riktig kämpainsats i hemmamatchen mot toppkrigande Sävedalen men fick ändå se sig besegrade. Matchen slutade 2-3 och två nya vinnare i HBK-målet drogs under matchen.

Vi gratulerar Bengt Berg och Jan-Erik Clarin till vars ett presenkort på O´Learys!

Dragning i HBK-målet!
2018-10-03 09:40

HBK förlorade hemmamatchen mot Assyriska med 1-2 i lördags. Erik Anderssons mål innebar ny dragning i HBK-målet och glad vinnare blev Marcus Krmpotic som vann ett presentkort  O´Learys!

Förra vinnare Mats Herrmann presenterades inte på den här sidan efter Hittarpsmatchen - även han vann ett presentkort!

Grattis!
Derby Högaborgs BK - Hittarps IK
2018-08-29 10:41
Fredag 31 augusti kl. 19:00 på Harlyckan

Vårt unga HBK står inför en tuff uppgift härnäst när topplaget Hittarps IK kommer på besök.
Det har varit en osannolikt tuff inledning på höstsäsongen och många tunga poäng har tappats i slutskedet av matcherna.

Vi får försöka störa våra kamrater från norr och spela vårt spel och kanske lugga dem på någon poäng den här gången.
 I deras lag figurerar ett stort antal spelare som tidigare haft Harlyckan som hemmaplan. Viktor Wihlstrand, Kamal Barny, Sumar Almadjed, Samuel Akintioye, Mouhammed Fahs, Hussein Hamzi, Mattias Hallberg och Rasmus Ewertzh har samtliga ett förflutet i HBK. Den sistnämnda även i Eskilsminne liksom Johan Wester, Peter Milata och Daniel Björnberg.

Båda lagen behöver poäng så vi hoppas på en tuff, rolig och spännande derbymatch!

Välkomna!
P08-P09, 17/10 08:44