Välkommen!
Välkommen till Högaborgs BKs hemsida!

Vill du spela med oss? Klicka då här!

Kansliet
2020-03-15 17:17
Inga besök på kansliet under rådande omständigheter.

Under den här perioden väljer Högaborgs BK att begränsa kontakten mellan människor i klubbhuset. Mats jobbar som vanligt och nås självklart på telefon vid behov.

Vänligen respektera föreningens beslut så återkommer vi med mer info inom kort.

Ta hand om er
2020-03-13 14:42

info från skåneboll
2020-03-13 14:29

UPPDATERING CORONAVIRUSET COVID 19 2020-03-12

Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.

I Skåne arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller i så fall anordnas utan publik.

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.

Skånes FF önskemål är i dagsläget under rådande omständigheter, att tävlingsmatcher i största möjliga mån ska spelas och då vid behov även utan publik.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.

Besök på vårt kansli i Malmö

Skånes Fotbollförbund avråder från besök på vårt kansli under den tid som nuvarande corona/covid19 smitta pågår. Vi kommer från och med i morgon fredag 13 mars att ej längre ta emot oanmälda besök, detta för allas vårt bästa. Vi hänvisar till telefon och mail.

Det går fortfarande att boka besök med tjänsteman på kansliet, ni kommer då tillsammans överens om hur och på vilket sätt ni skall genomföra besöket.

Peter Ekvall

VD Skånes Fotbollförbund

Råd och vård för idrottsskador
2020-02-20 13:46
Råd och vård för idrottsskador

Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och din medlemsförmån. Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

1. Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador": 020-441111.
  2. En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.
  3. Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.
  4. Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. (Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen.)

OBS! Numret till Råd och vård för idrottsskador" gäller just för det ändamålet. Har du frågor kring försäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771 - 950 950.

Alla spelare i SvFF:s medlemsföreningar omfattas av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada i samband med match eller träning.