Välkommen!
Välkommen till Högaborgs BKs hemsida!

Vill du spela med oss? Klicka då här!

Vi välkomnar ytterligare två nya spelare!
2018-12-06 07:54

Nu är vi inne i slutskedet av truppbygget inför 2019 och på onsdagen skrev två nya spelare på för HBK.

Stanley Batres från Vejby, mittfältare som spelade under våren 2017 med Högaborg, då utlånad från Ängelholms FF.

Isak Strandh, 18 år ung men med tre säsonger seniorlagsfotboll i Glumslöv bakom sig.

Meddelas kan också att rutinerade trion Matthias Holenstein, Markus Liuba och Emil Nilsson valt att stanna kommande säsong!

4 nyförvärv klara!
2018-12-04 10:53

A-lagstruppen börjar nu ta form på allvar.
Samtidigt som flera nyckelspelare bestämt sig för att hjälpa till med att ta tillbaka Högaborg till div. 2 så är fyra nya spelare nu klara:

Pontus Dietrich, mv. återvänder till HBK efter  en tur till Glumslöv under året.

Tomislav Kolobaric, vb/vymf. som också varit i klubben tidigare är tillbaka på Harlyckan. Kommer närmast från nya seriekonkurrenten Råå IF.

Lisi Jaka, mittback från Wormo.

Hampus Agerström , mittfältare från Ängelholms FF som har fått sin fotbollsutbildning i HBK och HIF.

Vi inväntar besked från ytterligare ett par spelare!

Klubbutförsäljning
2018-11-30 09:57
 Välkommen in och fynda på vår klubbutförsäljning av träningskläder m, m .
I dag Mellan 11.00 - 16.30.

Div.3-serien klar!
2018-11-28 11:06
Svenska Fotbollförbundet har nu fastställt div.3-serierna och nedan visas Högaborgs motståndare i Västra Götaland.

IFK Fjärås
Laholms FK
Åsa IF
Varbergs GIF FK
Höganäs BK
Råå IF
Anderstorps IF
GnosjöIF
Markaryds IF
Älmhults FK
Skene IF
Råd och vård för idrottsskador
2018-11-27 11:10
Råd och vård för idrottsskador

Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och din medlemsförmån. Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

1. Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador": 020-441111.
  2. En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.
  3. Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.
  4. Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. (Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen.)

OBS! Numret till Råd och vård för idrottsskador" gäller just för det ändamålet. Har du frågor kring försäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771 - 950 950.

Alla spelare i SvFF:s medlemsföreningar omfattas av en olycksfallsförsäkring via Folksam. Den är ett tryggt grundskydd om du råkar ut för en skada i samband med match eller träning.

P04, 09/12 15:55
P05, 06/12 23:29