Kansliet
2020-03-15 17:21
Inga besök på kansliet under kommande vecka.

Under kommande vecka väljer Högaborgs BK att begränsa kontakten mellan människor i klubbhuset. Mats jobbar som vanligt och nås självklart på telefon vid behov.

Vänligen respektera föreningens beslut så återkommer vi med mer info inom kort.

Ta hand om er
2020-03-13 14:48

2020-03-13 14:47

info från skåneboll
2020-03-13 14:32

UPPDATERING CORONAVIRUSET COVID 19 2020-03-12

Igår kom besked och beslut från Folkhälsomyndigheten och regeringen att alla arrangemang med över 500 deltagare stoppas.

I Skåne arrangeras det varje helg matcher, ett antal cuper och turneringar och är det så att dessa har fler än 500 deltagare/åskådare ska dessa inte genomföras eller i så fall anordnas utan publik.

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskild förening att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras.

Skånes FF önskemål är i dagsläget under rådande omständigheter, att tävlingsmatcher i största möjliga mån ska spelas och då vid behov även utan publik.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.

Besök på vårt kansli i Malmö

Skånes Fotbollförbund avråder från besök på vårt kansli under den tid som nuvarande corona/covid19 smitta pågår. Vi kommer från och med i morgon fredag 13 mars att ej längre ta emot oanmälda besök, detta för allas vårt bästa. Vi hänvisar till telefon och mail.

Det går fortfarande att boka besök med tjänsteman på kansliet, ni kommer då tillsammans överens om hur och på vilket sätt ni skall genomföra besöket.

Peter Ekvall

VD Skånes Fotbollförbund

Träningskläder
2020-02-23 14:11
Äntligen dags för nya kläder!

Mån den 2/3 mellan kl 17.45-20.00 är det dags för utprovning av nya träningskläder. För att göra ngt kul kring detta träffas vi på Jumpyard och killarna bjuds på en timmes hoppning innan, eller efter, utprovning av nya kläder. För att kunna beräkna lite kring antal vill jag att ni meddelar mig senast fredag ungefär hur många som kommer från ert lag. Ni som ledare kan självklart, om ni har fler barn, ta med er barnen så får de också hoppa gratis, meddela även detta innan så jag vet.

Klubben står för hoppning men om man vill handla mat eller dricka så är det upp till barnens föräldrar. Vi ser gärna att föräldrar stannar kvar under delar av passet så vi är många på plats.

Inget betalas på plats utan betalas när kläderna levereras, ca 2-3 veckor. Om man inte vill beställa allt pga kostnad ,eller att man inte behöver nytt av allt, så satsa på ny tröja och t-shirt. Om man redan har svarta shorts, strumpor och byxor kan dessa användas så länge. Lite oklart än så länge exakt hur beställnning ska göras men det kommer självklart vara klart inför måndag.

Utprovning: 17.45
Hoppning    18.15-19.15.