P08-P09
Välkommen

Välkommen till Högaborgs BK P08-09:s Hemsida

Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng.

Vi tränar två gånger i veckan, och avslutar som oftast med match på helgerna.

Är ni födda 2008 eller 2009 och är intresserade utav att komma och träna med oss, hittar ni våra uppgifter under KONTAKT här ovan.

Varmt välkomna

Uppdaterad information från Skånes Fotbollsförbund
2020-03-27 16:18

Regeringen har på Folkhälsomyndighetens förslag idag beslutat att sammankomster med mer än 50 personer inte ska hållas tillsvidare. Beslutet gäller från och med söndag 29:e mars. Denna och kommande helg är det planerat att spelas tävlings- och träningsmatcher runt om i Skåne.

Vi vill göra de föreningar som arrangerar match på söndag 29 mars och framöver uppmärksammade på den nya begränsningen om 50 personer. Det är varje arrangerande förenings ansvar att denna begränsning följs. Med rådande osäkerhet vad beslutet innebär menar vi att man bör fundera på om matcher i nuläget skall genomföras eller ej.

Skånes Fotbollförbunds styrelse följer utvecklingen noggrant och som tidigare meddelats kan nya beslut fattas med anledning av utvecklingen i samhället och när nya rekommendationer och riktlinjer från myndigheter ges.

Vi uppdaterar fortlöpande via vår hemsida så snart nya beslut eller relevant information finns tillgänglig.

Information från Skånes Fotbollsförbund gällande seriespelet!
2020-03-27 15:35
Seriestart Distriktsserier senior, barn- och ungdom

Den 25 mars enades SvFF:s förbundsstyrelse kring rekommendationer för distriktens lokala tävlingsverksamhet med hänsyn tagen till Coronapandemin och de utmaningar det innebär för samhället.

Skånes Fotbollförbund har noga övervägt Svenska Fotbollförbundets rekommendationer tillsammans med den sammantagna information och riktlinjer som kommit från Folkhälsomyndigheten, och vid ett extra insatt styrelsemöte den 26 mars beslutade Skånes Fotbollsförbunds styrelse att genomföra distriktets tävlingsverksamhet enligt tidigare planering.

Resten finns att läsa på:

Folkhälsomyndighetens råd vid utomhusaktiviteter

• Fysisk aktivitet utomhus uppmuntras och innebär betydligt mindre smittspridningsrisk.

Folkhälsomyndighetens generella råd

• Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt.
  • Personer över 70 år bör undvika offentliga miljöer och minska sociala kontakter och ska därför inte delta i gruppaktiviteter inomhus.
  • Minska moment med närkontakt, gör andra övningar istället.
  • Uppmana till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
  • Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.
  • Se till att det finns möjlighet att torka av utrustning som används av flera, exempelvis gymutrustning, efter varje persons användning.
  • Se till att det finns möjlighet till handtvätt eller handsprit och uppmana till god handhygien.
  • Undvik trängsel t.ex. vid insläpp av publik på läktare och vid försäljning

Info gällande sista träningarna innan sommar uppehållet
2019-06-13 10:39
Hej Alla

Så här ser träningarna ut innan sommar uppehållet.

Det är inga träningar den 17/6 och 19/6, dessa är inställda pga.
andra aktiviteter.

Sista två träningarna innan uppehållet blir den 24/6 och 26/6.

Vi återkommer per mail när om vilken datum Höst säsongen drar igån igen.

inställd träning den 10/6
2019-06-05 12:13

OBS ! Träningen den 10/6 är inställd, pga. ledarmöte,

mvh Tränarna
Ang. idrottsrabatten
2019-06-05 11:40

Detta gäller alla som ännu ej betalat för idrottsrabatten!

Viktigt att detta görs senast idag! Antingen på träningen eller via swish
till 0725-153900!